• Home
  • Tekijämiehet – Kilpailukyky ja osaaminen

Tekijämiehet – Kilpailukyky ja osaaminen

Enpäs minä vielä puoli vuotta sitten olisi voinut millään uskoa, miten uskomattoman hienoja juttuja sitä voi tässä eduskuntavaaliehdokkaana tulla vastaan ja kokea!

Reilu kuukausi takaperin saimme kunnian tiimillä järjestää kahden supernaisen keskustelutilaisuuden, kun Elina Lepomäki ja Liisa Kiianlinna vierailivat tapahtumassamme ravintola Maljassa (www.miiaef.fi/supernaiset ). Ja nyt meillä on framilla kaksi kilpailukyvyn ja osaamisen asiantuntijaa – Antti Haapakorva sekä Juho Romakkaniemi

Etsivä löytää ja kysyvä oppii

Olen ollut aina hirvittävän utelias ja rohkea otttamaan asioista selvää. En ole pelännyt tuoda omia ajatuksiani tykö, mutta yhtä innokas olen ollut kuulemaan muiden eriaviäkin mielipiteitä. Arvostan rehellistä ja rohkeaa argumentointia ja pyrin pitämään mieleni avoinna uusille ehdotuksille. Antti Haapakorvan kanssa olemme päässeet käymään monia keskusteluja, joissa olen oppinut paljon. Antilla on hieno ominaisuus kuunnella, mitä hänelle sanoo ja tästä tietenkin seuraa kyky kysyä tarkentavia kysymyksiä. Näin on moni solmu omassa päässäkin auennut.

Romakkaniemen Juho oli sellainen ihmeellinen jokapaikanhöylä 2007, kun työskentelin Kuopiossa Kokoomusnuorten leivissä – välillä se hujahti ohi ja kaikki puhuivat “siitä Romakasta”. Ihme tyyppi. Tiemme ovat ristenneet useamman kerran ja olen päässyt vaalien tohinassa tutustumaan rohkeaan ajattelijaan, jonka kyky vetää asiat isolla pensselillä lyö ällikällä! Vaikuttamisen asiantuntija, yhteiskunnan monipuolinen ja rohkea pohtija jaksaa yllättää.

Ilolla toimin kokoavana tahona ja fasilitaattorina kun nämä kaksi tehotoimijaa pääsevät juttelemaan omista lähtökohdistaan Suomen kilpailukyvystä sekä osaamisesta. Luvassa varmasti nokkelia oivalluksia sekä myös rentoa keskustelua.

Vähän jalkapalloakin

Aloitamme tapaamisen Savon Sanomat -areenan Paitsio pubissa klo 16.30-17.30 . Mikäli keskustelu venyy, voimme jatkaa keskustelua rennosti vaikkapa olusen merkeissä. Keskustelutilaisuus on maksuton.

Halukkaat voivat jatkaa Kupsin kauden avausmatsiin, joka alkaa klo 18.30 . Kampanjamme kautta saat lipun otteluun hintaan 15 EUR / lippu (norm. 25 EUR) .

Tervetuloa mukaan!

Lipun voit varata täältä https://goo.gl/forms/jjhVpHXRcSjxeXSk2

Ilmoittautuminen tilaisuuteen [email protected]

Tervetuloa!

Jaa kirjoitus:

leave a comment